Merksemse jeugd in de kijker

Van 13 tot 27 april gaat alle aandacht naar de Merksemse jeugd. Er worden doorlopend activiteiten georganiseerd van en voor de jeugd. Iedereen is welkom!
Meer informatie kunt u bekomen via de jeugddienst, Houthulststraat 24, tel. 03 646 76 00, jeugddienst.merksem@stad.antwerpen.be

De activiteiten

 • Spaghetti-avond chiro Tom/ Sam
  zo 13/4 om 17 en om 20 uur
  Heerlijke spaghetti ten voordele van chiro Tom/Sam.
  jef.baelus@telenet.be
 • Open Raadscommissie
  ma 14/4 vanaf 19.30 uur
  Raadscommissie met nadien een receptie en verwelkoming door de districtsschepen voor jeugd. De lokale politici gaan in debat met de Merksemse jeugd. Kom en geef je mening.
  plaats: kasteel Bouckenborgh
 • Open jeugdraad
  do 17/4 vanaf 20 uur
  Met interessante weetjes voor de Merksemse jeugd en info over pesten en wat je er aan kan doen. Voor jeugdwerkers, leiding, monitoren, geïnteresseerde jongeren en Merksemse politici.
  plaats: jongerencentrum Bouckenborgh
 • Sport voor kinderen
  telkens op vr van 16.15 tot 17.30uur.
  Sportplezier alleen voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Inline skate, dans en balsporten onder professionele begeleiding! Reserveren kan maar moet niet. Eén les kost 1 euro, ter plaatse te betalen.
  plaats: ontmoetingscentrum Merksemdok, Emiel Lemineurstraat 72-74
  tel. 03 292 95 94, katrien.vandamme@stad.antwerpen.be
 • Fuif aspiranten chiro Sint Jozef
  vr 18/4 vanaf 21 uur
  plaats: jongerencentrum Bouckenborgh
 • Voluntas vzw
  telkens op zaterdag (verschillende uren)
  Knutselen, dansen, fi lm kijken en veel meer, voor kinderen met een handicap van 6 tot 14 jaar en kinderen zonder handicap van 6 tot 12 jaar. Er zijn ook activiteiten voor jongeren met een handicap van 15 tot 25 jaar en jongeren zonder handicapvan 13 tot 15 jaar.
  plaats: Voluntas vzw, Terlindenhofstraat 150
  tel. 03 647 02 88, www.voluntas.be
 • Opendeur KIDS
  za 19/4 van 14 tot 17 uur
  Wat gebeurt er achter de deuren van KIDS in de Borrewaterstraat 125? Grijp je kans en kom een kijkje nemen. Op het pleintje tegenover de lokalen is een schminkstand, en er worden pleinspelen en tafelvoetbal gespeeld. Voor de snoepers is er binnen een hapje en een drankje, en een heleboel info over de KIDS activiteiten.
  Je kan je zelfs gratis laten inschrijven.
  plaats: KIDS vzw, Borrewaterstaat 125
 • Glamour en Glitterparty II: verjaardagseditie!
  za 19/4 van 19 tot 24 uur
  Ben je tussen 12 en 15 jaar? Dan rolt de jeugddienst de rode loper uit voor jou! Kom mee de 25ste verjaardag van Bouckenborgh vieren met veel glamour en glitter. Was je er vorige keer niet bij? Neem een kijkje op www.bouckenborgh.be en klik naar het fotoalbum. Tickets kosten 2,5 euro (1 drankje inbegrepen).
  Reserveren kan via tel. 03 641 84 94.
  Plaats: jongerencentrum Bouckenborgh
 • Massaspel voor jeugdbewegingen
  zo 20/4 in de namiddag
  inschrijven via jeugddienst.merksem@stad.antwerpen.be
 • Infosessie vrijwilligerswet
  wo 23/4 vanaf 20 uur
  gratis infomoment over de vrijwilligerswet.
  Reserveren via tel. 03 641 84 94.
  plaats: jongerencentrum Bouckenborgh
 • Open jam
  vr 25/4 vanaf 19 uur.
  Laat zien dat je al lang in je kelder hebt zitten oefenen en wie weet kan je wel mee jammen met één van de groten uit ons landje. Wat moet je doen? Je moet oefenen en je gitaar, drumstokken of simbalen meebrengen.
  JC Bouckenborgh zorgt voor een vaste backline (versterker, speakers, zanginstallatie en drumstel). Deelnemen is gratis en inschrijven mag via bert@bouckenborgh.be.
  plaats: jongerencentrum Bouckenborgh
 • 80’s party chiro Tom/Sam
  za 26/4 van 21 tot 4 uur
  Van Bruce Springsteen tot Sting, van de Dire Straits tot Tina Turner, alle sterren uit de jaren tachtig brengen je terug naar die onvergetelijke tijd.
  plaats: zaal grote Volkslust
 • Artists on tour
  Tijdens ‘Jeugd in de Kijker’ trekt jongerencentrum Bouckenborgh met bekende muzikanten en artiesten naar de jeugdlokalen in Merksem. Woon je in de buurt van een scoutsgroep, chiro of KSA, dan hoor je binnenkort wellicht een bekende stem door de boxen klinken. Check www.bouckenborgh.be voor de exacte tourdata. Met steun van het district.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.