Royal Greys vertrekken naar EK in Italië

Maandag 16 juni vertrekt Royal Greys vol vertrouwen naar het EK baseball voor clubteams. In Italië zal de ploeg niet enkel kunnen rekenen op de steun van een grote groep trouwe supporters, maar ook op de steun van de Vlaamse regering en van het Havenbedrijf Antwerpen. De resultaten van de ploeg – 3 opeenvolgende landstitels en plaatsing voor de Champions Legue baseball – zijn blijkbaar niet onopgemerkt gebleven.

Naast de zeer gewaardeerde steun van kleinere sponsors, is de Vlaamse regering, bij monde van Minister van Sport, Bert Anciaux, bereid gevonden om de ploeg in deze Europese campagne te steunen. Het Havenbedrijf van Antwerpen wou ook zijn niet onaanzienlijk steentje bijdragen en besloot over te gaan tot een sponsoring van 3 jaar. Resultaat is dus dat Royal Greys in Grosseto vanaf dinsdag kan aantreden, gesteund door Topsport Vlaanderen en Haven van Antwerpen (Port of Antwerp).

Dinsdag staat de eerste confrontatie op het programma : om 21u wordt aangetreden tegen thuisploeg Grosseto Orioles, één der favorieten voor de Europese titel.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.