OLSE Merksem – Villers 32 – 25

Wie de uitslag ziet zal dadelijk de bedenking maken rustige overwinning, goede wedstrijd van OLSE.

Inderdaad de eerste helft kwam Villers er niet aan te pas, de eerste 5 minuten niet te na gesproken. Een in goede doen zijnde Gert Corten nam OLSE op sleeptouw en na 10 minuten stond er al 6-2 op het bord. Ook Ward De Vos en Kristof Tyssen zetten hun beste beentje voor en halfweg gaf het scorebord 16-6. Match gespeeld boeken toe we gaan genieten van de tweede helft denk je dan.

Niets was minder waar, de OLSE spelers dachten hetzelfde als de supporters maar …. Villers kwam duidelijk gemotiveerder uit de kleedkamers en nam een blitzstart, 19 – 14 na 10 minuten. Gelukkig hield Nico Roelen het hoofd koel en kon hij ervoor zorgen dat Villers niet korter kon naderen, slag op keer counterde hij een doelpunt van Villers zodat de overwinning niet meer in het gedrang kwam.

OLSE: Nico Roelen 10, Gert Corten 7, Ward De Vos 5, Kristof Tyssen 3, Joost Vandehallen 2, Johannes Goedeme 2, Michael De Wachter 1, Sven Van Kerkhoven 1, Danny Versmissen 1.
Villers: Hanay 6, Gabiam 6, Friso 5, Hernandez 3, Ledur 3, Hurtie 1, Dehay 1

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.