Concours Akoestiek

Jeugdcentrum Bouckenborgh neemt deel aan Concours Akoestiek, een tweejaarlijkse akoestische muziekwedstrijd voor jonge en beginnende artiesten uit de provincie Antwerpen. Aanstormend talent zich kandidaat stellen via de website. Demo’s worden aan het kritische oor van een vakjury onderworpen.

In maart 2009 worden 3 voorrondes georganiseerd in de jeugdhuizen van Merksem, Mol en Heist-op-den-Berg. Daar kunnen de geselecteerden de jury overtuigen van hun muzikaal talent. Zo levert elke voorronde een finalist. Ook wordt er telkens een publiekswinnaar gekozen.

De 3 finalisten (en eventueel een wildcard) nemen het tegen elkaar op tijdens de finale in jeugdhuis Kadee. Zij worden vooraf gecoacht door professionals uit de muziekwereld. De uiteindelijke winnaar krijgt studiotijd in muziekcentrum Trix en enkele optredens in de schoot geworpen. Zowel tijdens de voorrondes als tijdens de finale sluit een ervaren akoestische act de avond af.

De voorronde in Bouckenborgh vindt plaats op 21 maart 2009. De finale op 9mei 2009 in jeugdhuis Kadee in Bornem. Inschrijven kan tot en met zondag 30november. Een inschrijvingsformulier kan gedownload worden via www.concoursartistiek.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.