Merksemenaar in Touareg Trail

Merksemenaar Luc Van der Vloedt neemt samen met Seppe Verstegen uit Vosselaar deel aan de Touareg Trail. Deze race vertrekt morgen aan het Africa-museum in Tervuren. Boedoeling is dat de 2 met hun 2PK doorrijden tot aan de aankomst in het Afrikaanse Benin. Het is de 2de keer dat ze meedoen aan de race. De totale afstand van het traject is zo’n 8.500 kilometer, waarvan bijna de helft over onverharde wegen. Er nemen 25 teams uit verschillende landen met een 2PK deel.

De route van de Touareg Trail blijft dit jaar tot op het laatste moment geheim. Het startschot wordt om 12 uur gegeven aan het Afrikamuseum in Tervuren. De belevenissen van Seppe en Luc zijn te volgen via de website www.seppenlucgoesafrica.be. Alle info over de race zelf vindt u op www.touaregtrail.be.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.