Opgepakt

Afgelopen vrijdag, iets voor 3u hield een politiepatrouille een duo aan in de Schoonakker te Merksem. De 2 mannen, een 20-jarige uit Deurne en een 32–jarige Pool zonder verblijfplaats, begonnen sneller te wandelen wanneer ze de agenten opmerkten. Deze besloten daarop om het duo tegen te houden en te controleren. werden vannacht tegengehouden door een politiepatrouille. In een rugzak hadden de mannen een hoop spullen bij die ze gestolen hadden uit 4 auto’s.

In de rugzak zaten een spelconsole, drie zonnebrillen, een gsm-oplader voor in de wagen, een fototoestel, muntstukken in een beige vrouwenportefeuille, een gsm en een gps-zakje. De mannen bekenden spontaan, maar konden niet direct vertellen uit welke auto’s de spullen kwamen. Wat ze wel wisten was dat het wagens waren waarvan de deuren niet op slot waren.

De 4 auto’s werden gevonden in de Schoonakker, de Geertshoek en de Meierhoek. De slachtoffers, die nog van niets wisten, kregen de gestolen goederen terug. De auto’s zelf werden niet beschadigd.

De verdachten, beide gekend voor meerdere feiten, werden vrijdagochtend voorgeleid.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.