Eeklo – OLSE 20 – 31

Volgens het klassemenet zou dit een makkie worden maar als je de uitslagen eens grondig ging bekijken was dat niet zo maar evident, Eeklo verloor wel maar steeds met klein verschil dus het was in de goede zin van het woord een vechtersploegje die niet snel het hoofd lieten hangen. Wilfried had dat zijn spelers ook zo ingepeperd.

Een nog steeds zwaar door blessures getijsterd OLSE liep na een snelle start 1-7 uit na 10 minuten, onder impuls van Sven Van Kerkhoven en Gert Corten. Toch liet OLSE zich even vangen aan de inzet van Eeklo, 8-10 na 20 minuten en de wedstrijd kon opnieuw beginnen. Joey de Haeck weerde zich als een duivel in z’n doel en Didier Vanderzijpen trefzeker vanop de penaltystip bracht de ruststand 11-17 op het scorebord.

Ook in de tweede helft ging OLSE op z’n elan verder en vooral Sven Van Kerkhoven liet zien dat Tom Hens rustig aan z’n herstel kan werken, Sven ontpopt zich steeds meer als stuwende kracht en goalgetter in de ploeg en samen met Gert Corten lieten zij Eeklo ver achter zich. Over 16 – 25 na een kwartier ging het naar 20 – 31 als eindstand.

OLSE: Sven Van Kerkhoven 9, Gert Corten 7, Didier Vanderzijpen 5, Bert Hens 3, Nico roelen 2, Johannes Goedeme 2, Joey De Haeck 1, Danny Versmissen 1, Kristof Tyssen 1.
Eeklo: Van De Gehuchte 5, Borgers 4, Van De Voorde 3, Smet 3, Van Heuverswijn 2, Theuninck 1, VD Bossche 1, Van Raepenburgh 1.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.