OLSE – Malmedy 32 – 21

Soms zegt men “slecht spelen en winnen zo worden ploegen kampioen”. OLSE moet dit seizoen dan wel kampioen spelen want ze leveren vandaag de slechtste prestatie van het lopende seizoen af, winnen toch met 32-21 EN heroveren de tweede plaats. Moet er nog zand zijn.

De dag begon nochtans schitterend het jeugdbestuur stampte voor vandaag een kerstbomenverkoop uit de grond met bijhorend jenever- en glühweinkraam, proficiat aan de voortrekkers dit moet volgend jaar zeker herhaald worden. De wedstrijd zelf begon op het zelfde elan als de kerstboomverkoop 7-1 na 10minuten. Maar daar waar het jeugdbestuur de lijn kon doortrekken konden onze spelers dat niet. Na 20 minuten 10-6 om te gaan rusten na een resem slechte passen en gemiste kansen met 17-9.

Jammer voor de talrijk opgekomen supporters die na de wedstrijd nog een feestje wilden bouwen op de jaarlijkse Olsetion. Het zal even duren voor de sfeer er terug in zit want na zo’n clowneskevertoning zal DJ Eli heel wat werk hebben. Kortom een wedstrijd die er geen was en die we liefst zo snel mogelijk vergeten.

Ik hoop dat de spelers weten dat ze hun supporters een klinkende revanche verschuldigd zijn. Gelukkig vallen de andere uitslagen mee en zit zeker de tweede plaats en zelfs de titel er nog in. We sluiten de heenronde af in mineur maar hopen als supporters op een beestig sterke terugronde. De winterstop komt ons echt wel goed uit want tegen januari komen al onze gekwetste spelers Jeroen, Michael, Didier uit de lappenmand en dan kunnen we de terugronde terug op volle toeren draaien. Via deze weg wil ik ook aan iedereen fijne eindejaarsfeesten wensen en een prachtig begin van 2009.

OLSE: Sven Van Kerkhoven 6,Nico roelen 5,Tom Hens 4,Gert Corten 3,Bert Hens
3,Johannes Goedeme 3,Ruben Luyckx 2,Danny Versmissen 2,Kristof Tyssen
2,Ward De Vos 1,Sven Goossens 1.
Malmedy: Renard 8,Devisch 4,Gridelet 3,Onorato 2,Peqins 2,Schauss 1,Creteur
1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.