Man neergestoken bij verkeersagressie

Een 47-jarige man werd neergestoken. Het gaat om verkeersagressie. De 33-jarige verdachte uit Merksem stak de man na een schermutseling in de rechterborst. Hij werd opgepakt en verscheen vandaag voor de onderzoeksrechter. Die besliste om de agressor aan te houden. Rond 8.30 uur bracht het slachtoffer zijn 13-jarige zoon naar school. In de Volkstuinlei in Merksem raakte hij betrokken bij een incident met een tegenligger.

De agressor vond dat hij onvoldoende plaats had om de wagen van het slachtoffer te kruisen en gebaarde hem om achteruit te rijden. Het slachtoffer vond echter dat er wel ruimte genoeg was en bleef staan. Daarop stapte de tegenligger uit zijn auto, liep naar het slachtoffer en stak hem na wat duw- en trekwerk neer. De gewonde man kon de politie verwittigen en werd met ernstige steekwonden opgenomen in het ziekenhuis. De verdachte reed na het incident weg.

Een getuige noteerde de nummerplaat van de dader. Die gaf toe dat er een felle discussie was geweest en dat hij het slachtoffer had geslagen met zijn huissleutels. Hij ontkende echter de steekpartij. De politie pakte de man op. De onderzoeksrechter hield hem na verhoor aan.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.