Werken in de bib

In de Merksemse bibliotheken Nieuwdreef en Maantje vinden de komende maanden werken plaats. Daarom worden beide bibliotheken tijdelijk gesloten. Bibliotheek Nieuwdreef wordt momenteel omgevormd tot een polyvalente bibliotheek- en ontmoetingsruimte. De heropening is gepland na de zomervakantie van 2009. Bibliotheek Maantje wordt verfraaid en is gesloten van 30 maart tot en met 18 mei. Bib Maantje opent opnieuw haar deuren op dinsdag 19 mei 2009.

De leentermijnen in beide bibliotheken worden automatisch aangepast. U kunt geleende boeken en strips terugbrengen in de Parkbibliotheek (Van Heybeeckstraat 28 A) of elke andere bibliotheek in Antwerpen.

Voor meer informatie kunnen bibliotheekbezoekers terecht bij de klantendienst bibliotheken op het telefoonnummer 0800 992 93 of op de website www.antwerpen.be/bibliotheek.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.