Eindronde FC Merksem

FC Merksem toonde zich de revelatie van derde provinciale B. Vorige seizoen haalde de club promotie naar derde via de eindronde. Iedereen verwachtte een moeilijk seizoen, zeker omdat er minimum 6 ploegen moesten degraderen. Behoud was dus de doelstelling. Maar de ploeg van trainer Jan Lemmens maakte een blitsstart en pakte meteen het eerste eindrondeticket. FC Merksem bleef zelfs lange tijd in strijd voor de titel, maar na enkele mindere wedstrijden strandde het op een knappe 4de plaats. Vorig seizoen leerde ons dat in de eindronde alles mogelijk is. Eerste opponent is VV Duffel, dat FC Merksem ontvangt op donderdag, 30 april 2009, te 19.00u. De terugwedstrijd op het terrein van FC Merksem aan de Gasthuishoevestraat wordt gespeeld op zondag, 3 mei 2009, om 15.00u. Beide ploegen staan bekend om hun attractief en technisch voetbal met veel spektakel en doelpunten. Supporters allen post

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.