OLSE – Meeuwen 33 – 28

Meeuwen heeft welgeteld 1 minuut kunnen genieten van een voorsprong 0-1. Daarna was het al OLSE dat de klok sloeg. Onder impuls van Tom Hens en Nico Roelen (wat heeft die een geweldige fanclub)stond het na een kwartier 6 – 4. En toen kwam Didier Vanderzijpen, kwistig assists rondstrooiend liet hij OLSE draaien en vooral Ward De Vos, Gert Corten en opnieuw Nico konden hiervan profiteren. OLSE liep bij de rust uit tot 19 – 12.

De tweede helft van onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen moest onze alweer talrijk opgekomen supporters warm maken voor het nieuwe seizoen. En de spelers dachten dit te doen door er een beetje spanning in te brengen. De kanonnen Nico en Tom vonden in de tweede helft niet direkt het goede ritme maar opnieuw Didier die nu ook nog z’n doelpuntjes meepikte en Gert Corten zorgden ervoor dat Meeuwen op de 20ste minuut wel kon aanpikken 26 – 25 maar niet kon gelijk komen. En dan kwam Sven Van Kerkhoven zo willen we hem een heel seizoen zien spelen, goed aangespeeld door z’n ploegmaats wist hij keer op keer de verdediging van Meeuwen te verschalken en dit resulteerde in een 33 – 28 eindstand.

OLSE: Nico Roelen 8, Tom Hens 6, Sven Van Kerkhoven 6, Gert Corten 4, Didier VAnderzijpen 3, Ward De Vos 3, Michael De Wachter 1, Joost Vanderhallen 1, Jeroen Verstraelen 1.
Meeuwen: Clijsters 7, De Backer 6, Braun 4, Bouhomme 4, Dagelin 3, Stas 3, Bekaert 1.

Tot slot wil ik onze supporters bedanken voor de steun die ze een heel seizoen lang bij onze thuiswedstrijden aan onze spelers hebben gegeven. Als Olseër in hart en nieren wil ik aan al deze supporters nog een kleine suggestie doen, als bij de start van het volgend seizoen iedereen 1 nieuwe supporter meebrengt dan zit bij elke thuiswedstrijd de tribune afgeladen vol. De sfeer met toeters en trompetten gaat nog geweldiger zijn en dit kan alleen ONZE spelers ten goede komen.

guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.