Baseball: België – Zwitserland stopgezet bij 18-8

De weermaker heeft roet in het eten gegooid. Door een fel onweer, maar dankzij de felle inspanningen van de terreinploeg kon de wedstrijd België – Zwitserland toch starten, zij het met een uur vertraging. Onze jongens begonnen weer sterk en konden – even onderbroken door een nieuwe regenbui – uitlopen tot 11-0. Een felle reactie van de Zwitsers bracht de stand in de derde inning op 11-8. In de gelijkmakende beurt lieten de Belgen de bat weer spreken en stond er 18-8 op het bord. De invallende duisternis maakte een eind aan de wedstrijd. Verdict : woensdag om 10u verder spelen !

In de eerste wedstrijd had Litouwen afgerekend met Groot-Brittannië : 16-0.

De MLB-Road Show, kinderanimatie door Jespo en een fel gesmaakte demonstraie van peanutwedstrijdjes, met deelname van Brasschaat, Beveren en Greys, vervolledigden deze succesvolle dag.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.