Heraanleg Laaglandlaan

Het laatste deel van de heraanleg Laaglandlaan gaat deze week van start. Normaal vandaag al zal de aannemer beginnen met het deel tussen Ringlaan en Kroonplein.De heraanleg verloopt in 1 fase. Voet- en fietspad worden eerst aangelegd, pas als het nieuwe voet- en fietspad gebruiksklaar is, wordt de rijweg opgebroken. Verwacht wordt dat dit pas na Kerstmis zal zijn. De heraanleg wordt uitgevoerd binnen een termijn van 90 werkdagen.

Zijstraten zijn gedurende de werken doodlopend op de werfzone. Er is dus tijdelijk dubbelrichting in de Grasbloemstraat en de Akkerbouwstraat (in het deel tot Moeshofstraat). Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Catershoflaan.

Plan heraanleg
Infobrief heraanleg

1 comment on “Heraanleg Laaglandlaan

  1. Tony H.

    We hebben in Europees verband afgesproken dat we het regenwater en het afvalwater gescheiden gaan behandelen overal in Europa. En dit overal tegen 2025. Dit staat ook zo in de Aquafin richtlijnen en subsidieregelingen & geen enkele rioolrenovatie kan in principe om die richtlijn heen. Reden van die beslissing is dat het echte afvalwater voor de waterzuivering teveel verdund is met sporadisch regenwater en daardoor veel duurder is dan echt nodig.
    Nu leek het me logisch dat in deze heraanleg men direct al 2 rioolleidingen & dito aansluitingen voorzag: want de oude riolen werden uitgebroken.
    En wat gebeurde er ???? niks daarvan natuurlijk ! Hierdoor zal deze straat in principe tegen 2025 nog eens opengebroken moeten worden om een extra rioolbuis en aansluitingen te leggen.
    Wie verdient hier aan dit grapje ? District ? Stad ? Sponsering van xxx door aannemers ?

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.