Bevrijdingsfeesten een succes

De bevrijdingsfeesten van afgelopen weekend zijn zonder meer een succes geweest. Tijdens de re-enactment van de bevrijding en de optocht van militaitre voertuigen stonden de mensen in rijen toe te kijken. Om de optocht wat kleur te geven werden er witte vlaggen/zakken uitgedeelt om te zwaaien. Maar er waren zoveel toeschouwers dat dit enkel was weggelegd voor diegenen in de buurt van de Bartolomeuskerk. Er was ongetwijfeld meer volk op de been dan tijdens de laatste edities van Schaal Sels. Ook de feesten in de tent, in de dreef van Bouckenborgh park, en in jongerencentrum Bouckenborgh konden op honderden aanwezigen rekenen.

Enigste minpuntje was misschien het groots aangekondigde vuurwerk dat, gezien het budget van Merksem, iets minder grots uitviel dan sommigen hadden verwacht. Wat zeker niet wil zeggen dat het de moeite niet was.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.