Kortrijk – OLSE 25 – 27

Een wedstrijd die we meteen al een 4-puntenmatch konden noemen. Beide ploegen hadden in de competitie nog niet van de overwinning kunnen genieten. OLSE gesterkt door een stevige bekeroverwinning vorige week kwam het best uit de startblokken 1 – 3 na 5 minuten. Na 10 minuten kon Kortrijk even het spel naar zich toetrekken 5 – 3. Maar OLSE liet zich niet onbetuigd en bracht de score terug in evenwicht de hele 1ste helft ging het nu haasje over en bij de rust stonden de bordjes eerlijk in evenwicht 11 – 11.

Patrick predikte rust tijdens de kampwisseling, OLSE moest enkel de bijeen gespeelde kansen rustig benutten.

Na 10 minuten in de tweede helft pakte OLSE de leiding 15 – 16 om deze nooit meer af te staan. OLSE had steeds een min of meer geruststellende 2 a 3 doelpunten voorsprong maar kon toch niet beletten dat het 5 minuten voor tijd toch nog spannend werd. Een alles of niets spelend Kortrijk kon nog even op gelijke hoogte komen 23 – 23. Maar een gestaag groeiend OLSE kon de laatste 5 minuten het laken dik verdiend naar zich toetrekken 25 – 27.

De kop is eraf, een dikke proficiat aan het hele team er staat echt een ploeg op het veld die voor elkaar door het vuur wil gaan.

OLSE: Stijn Sterck 8,Nico Roelen 5,Sven Van Kerkhoven 4,Hendrik Dujardin 3,Ward De Vos 2,Bert Hens 2,Didier Vanderzijpen 1,Tom Hens 1,Joost vanderhallen 1.

Kortrijk: Olexiouk 7,Dhaena 5,Dhaene j 3,Melange 3,Lapitski 2,Malfait 2,Vandenbulcke 2,Delrue 1.

Guido hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.