Boete bij begrafenis

Op 22 september werden 8 Merksemenaren beboet. Terwijl ze een familielid aan het begraven waren, stond hun auto verkeerd geparkeerd aan de inkom van de begraafplaats. In totaal moest de familie Verhoeven 800 euro betalen. 100 euro per auto die op de berm geparkeerd stond. Door werkzammheden was het volgens de familie niet mogelijk om de auto’s elders te parkeren. De familie heeft dan ook gezamenlijk bezwaar aangetekend. De gedupeerden stuurden elk een brief mee van de begrafenisondernemer, die stelt dat het onder begrafenisondernemers een gewoonte is om rouwenden daar te laten parkeren, om de toegang tot de begraafplaats vrij te laten. Volgens de politie waren er wel degelijk parkeerplaatsen vrij op het moment van de vaststelling. De politie is van plan om op Allerheiligen extra te gaan controleren op foutparkeerders.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.