Belgie maakt grootste sprong in Baseball “New World Rankings”

Belgie is het meest opgemerkte land bij de publicatie van het nieuwste wereldklassement door de Internationale Baseball Federatie (www.ibaf.org). Ongeklasseerd voordien plaatst Belgie zich meteen op 34e plaats in de wereld (op 125 landen) en 11e in Europa.

Hiermee zijn de recente sportieve resultaten van onze nationale en clubteams in Europa voor het eerst ook duidelijk gewaardeerd. In 2008 werden de Nationale Seniors en de Juniors Europees Kampioen in hun kwalificatiepoules met een promotie naar de top. Dit jaar deden de Nationale Kadetten hen dat vlot na bij hun eerste deelname sinds jaren.

Royal Greys vrijwaarde begin 2009 met een 5e plaats in de European Champions League opnieuw een plaats voor Belgie bij deze Elite in 2010.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.