OLSE – Houthalen 32 – 34

Als het ploegbelang ondergeschikt is aan het individu dan ….

Ondanks een out-standing Michael De Wachter en een schitterende Sven Van Kerkhoven kon OLSE de broodnodige punten tegen Houthalen niet thuishouden. Het begin van de wedstrijd deed nochtans het tegenovergestelde vermoeden 8 – 2 na 10 minuten. Meteen ook onze grootste voorsprong. Vanaf dit moment knabbelde Houthalen steeds verder aan de voorsprong. Spelend als een (h)echt team brachten ze de stand na 20 minuten op 12 – 8 om bij de rust OLSE terug op het nekvel te zitten 17 – 15.

Ook de rust bracht voor OLSE geen soelaas, Houthalen ging op z’n elan door en kwam na 10 minuten voor het eerst op voorsprong 20 – 21. Vanaf nu ging de wedstrijd op en af de twee ploegen konden om beurten een voorsprong uitbouwen of waren op achtervolgen aangewezen.

En op het einde wezen de bordjes 32 – 34 voor Houthalen. Een verdiende overwinning voor de Ploeg Houthalen, want zoals zo dikwijls in het handbal de ploeg waar de 7 spelers met de neus in dezelfde richting wijzen trekt aan het langste eind. Wie het schoentje past trekt het maar aan.

Een gemiste kans, vanaf nu zit OLSE volop in de degradatiestrijd en dit zal een lange strijd worden.

OLSE: Michael De Wachter 9,Stijn Sterck 8,Sven Van Kerkhoven 6,Hendrik Dujardin 3,Bert Hens 2,Tom Hens 2,Nico Roelen 2.
Houthalen: Kuipers 8,Hulsmans 6, Brouns+Krijntjens 4,Geijen+Metj+Van Houdt 3,Harets 2,Claessens 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.