Start as Star

Op 23 januari gaat de finale van de zangwedstrijd ‘Start As Star’ door in ‘zaal Bart’ in Merksem. De 13 finalisten, die stuk voor stuk rasartiesten zijn, zullen naast de openingsact elk twee nummers zingen. De jury, bestaande uit bijna allemaal professionele mensen uit het vak, zullen de artiesten beoordelen, en eventueel opbouwende, laatste raadgevingen, meegeven. Ook het publiek kan meestemmen die avond.

De ‘Start as Star’ wedstrijd begon in het voorjaar van 2009. Maar liefst 78 kandidaten schreven zich in voor deze zangwedstrijd. Daaruit werden 41 kandidaten geselecteerd die verder mochten naar de voorronden in juni 2009.

Na de voorronden werden 21 kandidaten geselecteerd voor de halve finale. Die ging door op 7 november in zaal Bart in Merksem. De geselecteerde damesfinalisten zijn Elke Taelman, Leen Vereecken (Ilena), An Chabot, Tanja Segers (Tanjana), Ellen Beck, Melissa Pfaff (Lisa Clark), en Magnolia Pinto. De heren die een ticket voor de finale wisten te behalen zijn Michael Regelbrugge (Mike), Dananti, Stefaan Baert, Youri Vriesacker, Georges Le Roy (Leeroy), en Daniel Goedertier.

De winnaar of winnares gaat naar huis met de trofee ‘Start As Star’, een plaatopname, een fotoshoot, mogelijkheid tot optredens en een reis naar Las Vegas in oktober 2010. De finaleshow van ‘Start As Star’, op 23 januari 2010 in ‘zaal Bart’, Bartholomeusstraat 9 in Merksem. De finaleshow start om 20.00 uur.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.