Zwaargewond na ongeval in Brasschaat

Maandagnamiddag, rond 14u30, reed een personenwagen tegen een boom op de Miksebaan in Brasschaat. Een vrouw (24) uit Merksem belandde met haar hoofd tegen de voorruit en werd in levensbedreigende toestand afgevoerd naar het KLINA-ziekenhuis. Haar toestand is inmiddels gestabiliseerd.

Het ongeval deed zich voor tussen de kruispunten met de Elshoutbaan en de Vagevuurvelden. Een Volvo ging om een nog onduidelijke reden van de baan en knalde tegen een boom. In de wagen zat naast de vrouw nog haar man (31) en hun baby (7 maanden). Zij bleven ongedeerd. Het was de man die aan het stuur zat.

Op de plek waar het ongeluk zich voordeed is een flauwe bocht. De Volvo V50 van het koppel is goed voor de schroothoop. Door de kracht van de botsing werd het volledige motorblok uit de wagen geslingerd.

Door het ongeval was de Miksebaan een tijdlang afgesloten tussen de Door Verstraetelei en De Borrekenslei. Het verkeer werd omgeleid via de Bredabaan (N1). Iets na 16u werd de straat weer vrijgegeven.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.