De Gouden Glimlach

Vanaf vandaag, maandag 16 januari, kan je stemmen voor de Gouden Glimlach. Via deze wedstrijd kan u uw favoriete Antwerpse buurtwinkel in de bloemetjes zetten. Met De Gouden Glimlach zet de stad Antwerpen haar buurtwinkels en hun uitbaters in de kijker. De winnaar van De Gouden Glimlach 2012 krijgt naast een mediacampagne een spetterend buurtfeest ter waarde van 5 000 euro cadeau. Buurtbewoners kunnen op hun favoriete deelnemende buurtwinkel stemmen. Iedereen die stemt, maakt kans op een unieke fietstas met het logo van de stad.

U kan tot 12 februari uw stem uitbrengen op uw favoriet. Dat kan op 3 manieren:

  • via www.degoudenglimlach.be
  • via een ingevuld stemformulier in de deelnemende handelszaak.
  • via sms: “GOUD (spatie) ” naar 6390 (0,15 EUR/sms)

De overzichtslijst van alle deelnemers staat op www.degoudenglimlach.be.

Eind februari worden uit de lijst met meer dan 300 winkels de 45 genomineerde buurtwinkels bekendgemaakt. Deze kandidaten krijgen bezoek van een mystery shopper. Op basis daarvan kiest een professionele jury dé Gouden Glimlach 2012 en per district een Zilveren Glimlach 2012. Die jury bestaat uit Marleen Merckx, afgevaardigden van de mediapartners, Unizo en afgevaardigden van de stad Antwerpen.

Op 29 maart worden de winnaars tijdens een groots evenement bekendgemaakt.

Vorig jaar ging de Gouden Glimlach naar  bloemenspecialist Henderickx uit de Pulhofwijk in Berchem, in Merksem ging de Zilveren Glimlach naar herenkapper Ray aan de Winkelstap.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.