Zomerkrant

De ‘Zomerkrant’ van Merksem is al 10 jaar op rij een groot succes. In dit magazine vindt u een overzicht van alle mogelijk activiteiten die in Merksem plaatsvinden tijdens de maanden juli, augustus en september. Ook uw evenement kan een plaatsje krijgen in de editie van 2012.

Organiseert u of uw vereniging tijdens de zomermaanden een evenement dat voor iedereen toegankelijk is? Wil u het bekend maken bij een breed publiek? Dat kan, met een gratis publicatie in de zomerkrant.

Geef voor 14 april de gegevens van uw activiteit in de UITdatabank in via www.uitdatabank.be. Dan staat binnenkort uw activiteit in de ‘Zomerkrant’!

Bij problemen met het ingeven van de informatie kunnen wij u steeds een handleiding toesturen. U kan een handleiding bekomen via de cultuurantenne van Merksem. U kan ook na afspraak langskomen op het districtshuis voor meer uitleg over het invoeren van activiteiten in de UITdatabank.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.