Inbraken in cafés

Donderdagnacht rond 4 uur kreeg de uitbater van café Het Voske in de Minister Delbekelaan een inbraakalarm. De politie kon niemand in het café aantreffen. Vermoedelijk is de dader opgeschrikt en weggevlucht. Er werd een raam ingegooid. Maar er is niets gestolen. De politie is een onderzoek gestart.

Ongeveer een uur later werd de uitbaatster van café De Vuurtoren op het Sint Franciscusplein wakker van gestommel in het café. Ze begon te roepen en zag een man weglopen in de richting van de Terlindenhofstraat. De inbreker probeerde achteraan in het café de bingokast open te breken, maar slaagde er niet in om het geld er uit te halen. De politie onderzoekt de beelden van de camerabewaking.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.