Bewoners Leiebos hangen spandoek op

De bewoners van het Leiebos hebben een spandoek opgehangen om hun ongenoegen kracht bij te zetten. Ze hebben ook een petitie laten rondgaan. Reeds meer dan 170 handtekeningen bewoners hebben deze getekend. Binnenkort zal deze aan het districtshuis afgegeven worden.

De bewoners zijn de hinder beu die de afbraakwerken naast hun gebouw veroorzaken. Daar wordt o.a. het oude asfalt van de heraanleg van de Bredabaan tussen Schoten en Brasschaat verwerkt. Dit brengt niet alleen lawaaihinder met zich mee, maar vooral ook stof. De bewoners willen dat er maatregelen getroffen worden om de hinder te beperken. Ook hopen ze er met hun actie voor te zorgen dat men in de toekomst soortgelijke werken elders uitvoert.

Hans Bogaert

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.