Overval Carrefour Express Lambrechtshoekenlaan

Zondag, omstreeks 15u45, heeft een man een overval gepleegd op warenhuis Carrefour Express in de Lambrechtshoekenlaan. De dader (39) werd na de feiten opgepakt.

De dader nam in de winkel een blikje energiedrank en ging hiermee naar de kassa. Op het moment dat de kassierster wisselgeld nam, stak de man zijn hand uit en nam hij geld uit de kassa. De kassierster (19) kreeg een slag in het gezicht en de man liep de winkel uit. Een jobstudent liep nog achter de dader aan, maar moest hiermee stoppen toen die hem bedreigde met een, uit de winkel gestolen, keukenmes.

De dader sprong in een auto en reed weg, maar getuigen konden de nummerplaat noteren. De politie was snel ter plaatste en kon, dankzij de nummerplaat, nog voor de dader bij zijn woonplaats zijn. Wanneer de man thuis kwam, werd hij dan ook onmiddelijk opgepakt en later reeds voorgeleid op het gerechtshof. Het gaat om iemand die reeds gekend is bij de politie.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.