Sasja 2 – OLSE 23 – 23

Alweer een derby uit de oude doos.

Het eerste kwartier hielden beide ploegen elkaar inevenwicht. Spannend hard zonder brutaal te worden bereikten we 5 – 4. Hettweede kwartier namen de Sasja Youngsters het heft in handen en ze toverden een13 – 9 ruststand op het bord. Olse kwam steeds een stap te kort en deverdediging leek een zeef met gaten.

De tweede helft kwam Sasja nog gedrevener terug ophet veld en onder impuls van Dennis Thijs liepen ze uit tot 18 – 11 na 5minuten. Dan mochten de bankzitters van OLSE eindelijk ook eens meespelen. Onderimpuls van Joey De Haeckin doel en Bert Hens alsregulator in de verdediging deden Joost Vanderhallen en Cedric Dubois Sasja allehoeken van het veld zien. Sasja bleef 12 minuten onmondig en OLSE schoof steedskorter bij. Johannes Verhoeven trefzeker van op de penaltystip deed ook zijnduit in het zakje en met nog 13 minuten op de klok stond er zowaar 18 –18 te blinken. En weer mochten we genieten van een wedstrijd haasje over, Sasjahad het hoofd terug op orde en nam steeds opnieuw de leiding maar OLSE liet ditmaalniet begaan en hing de bordjes steeds weer in evenwicht. 5 minuten voor tijdzette Bert Hens OLSEvoor het eerst op voorsprong 21 – 22, maar nu liet Sasja niet begaan enmet nog 3 minuten te spelen stond er 22 – 22. Opnieuw Bert Hens prachtigaangespeeld door Cedric Dubois zette OLSE met nog 2 minuten te spelen op 22 –23. Deze 120 seconden bleken net iets te lang om de twee punten mee naar Merksemte nemen want in de laatste minuut redde Stijn Gijs voor Sasja een punt.

Dit moet voor Frank Van Uytfanghe een hele opluchtingzijn eindelijk na een jaar hard werken heeft hij 12 spelers en 2 doelmannen dieecht wel kunnen handballen.

OLSE: Johannes Verhoeven 7,Jos Riske 4,Joost Vanderhallen 3,Stijn Sterck 3,Bert Hens 2,Cedric Dubois 2,Rik Verbraeken 2.

Sasja: Thijs 8,Gijs 4,Kostic 4,De Coster3,VandenBergh 2,Rosseau 1,Arnouts 1.