OLSE – Tournai 23 – 27

Wedstrijd der zekerheden.

Tournai zeker van de eerste plaats in de Play –Offsen OLSE zeker dat ze de tweede plaats niet meer konden bereiken.

Dit resulteerde in een totaal overbodige en echteeinde seizoenswedstrijd. Tournai dat met het oog op de finalewedstrijden geenenkel risico nam en OLSE dat met zijn hoofd al duidelijk in vakantiestemmingverkeerde.

De eerste helft was nog enigszins te bekijken, beideploegen losten elkaar van geen vin en dit resulteerde in 6 – 7 na eenkwartier en 10 – 12 op het einde van de eerste helft.

De tweede helft dan, OLSE speelde zoals het delaatste week getraind heeft en Tournai dat voor de belangrijkste wedstrijdenvan hun seizoen staat liet zien dat zij duidelijk de trainingsarbeid nog niethadden vergeten. Het begin van de laatste 30 minuten was dan ook Tournaigetint, in een mum van tijd dreven ze de stand op tot 11 – 17. Wedstrijdover en out. OLSE kon niet meer en Tournai wou niet meer eindstand 23 –27.

OLSE: Wim Verhaegen 5,Johannes Verhoeven 3,Ward De Vos 3,Sven VanKerkhoven 3,Joost Vanderhallen 3,Stijn Sterck 3,Jos Riske 2,Rik Verbraeken 1.
Tournai: Verin 4,Maslach 4,Mathijs g 4,Luisi4,Olexiouk 3,Dassonville m 3,Hoorelbeke 1,Ndongo 1,Dassonville v 1,Beghin 1,Mathijsr 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.