Chiro Sloratokels organiseert gratis openlucht festival

Op 19 mei organiseert Chiro Sloratokels voor een derde maal Slorarock, een gratis openlucht festival voor jong en oud. Naast verschillende jonge en lokale bands zijn er twee publiekstrekkers, Axl Peleman & Samtex (met Sam De Bruyn van Studio Brussel).

Samen met Jeugdcentrum Bouckenborgh, District Merksem en Jeugddienst Antwerpen organiseren we voor de derde maal dit festival. Vorige edities ontvingen we naast verschillende steengoede jonge bands ook bekende namen als Sam Gooris, Katastroof & 2 Fabiola. Ondertussen is Slorarock al een merksemse traditie aan het worden waar heel de gemeenschap naar uitkijkt.

Naast Axl Peleman & Samtex ontvangen we dit jaar ook Sue Me Charlie, Straatwaarde, Fingerprint, Ankalima, U-­‐Boat en Concrete Rose. Aan jong en enthousiast talent geen gebrek! Deze twee laatste bands zijn trouwens verkozen op de eerste editie van de Slorarock Rally op 11 februari 2012.

Naast alle muziek is er uiteraard ruimte voor een frisse pint of lekkere frietjes en een echte bickyburger maar je kan ook naar de chirostand komen voor een leuk spel of voor het springkasteel.

Dit fantastisch leuk en vooral gratis festival gaat door op 19 mei 2012 op parking ‘De Cluyse’ aan de Kerkhofblommestraat in Merksem
Voor meer info kijk op www.slorarock.be of www.facebook.com/Slorarock.

1 comment on “Chiro Sloratokels organiseert gratis openlucht festival

 1. Julius B

  Hey Slorarock Team
  Mijn naam is Julius B hiphop artist & song writter ik wil deelnemen
  op slorarock festival 2014 contact 0497833273

  Mvg

  Julius

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.