Handtasdiefstal

Maandagmiddag, om 12.10 uur, wandelde een 34-jarige vrouw door het park in Merksem. Er passeerden twee jonge kerels. Eén van die twee draaide zich op zeker moment om, hij ging naar de vrouw toe en hij probeerde haar de handtas van de schouder te trekken.

Het slachtoffer probeerde de diefstal te voorkomen maar uiteindelijk moest haar greep lossen. Ze werd daarbij licht gewond aan de arm en de schouder. De twee verdachten gingen met de handtas lopen richting kerkhof. Het slachtoffer liep de twee achterna. Tijdens hun vlucht gooiden de verdachten de handtas weg, later bleek dat de portefeuille eruit was gestolen.

Van de twee daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.