Schoenendiefstal

Vrijdagmiddag rond 17.45 uur stal een onbekende man een paar schoenen uit winkelketen Brantano aan de Bredabaan. Verkoopsters konden zijn 28-jarige kompaan wel tegenhouden.

De twee mannen waren samen de winkel binnengestapt. Een van hen vroeg een verkoopster waar de sportschoenen stonden. De jonge vrouw ging met hem mee naar de achterzijde van de winkel. Toen ze naar de andere man toe stapte, zag ze dat die een paar schoenen onder zijn jas verstopte en naar de inkomdeur stapte. Ze verwittigde nog haar collega, maar die kon de dief niet tegenhouden.

Zijn kompaan had vier magneten op zak. De verkoopsters merkten op dat die vaak worden gebruikt om het beveiligingssysteem te omzeilen. Ze zouden ook nakijken of diens nagelnieuwe sportschoenen, verkocht door de winkelketen, als gestolen werden opgegeven. De politie nam de man mee voor verhoor.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.