Steelt dokter uit Merksem van patiënte uit Brasschaat?

Een vrouw (55) uit Brasschaat beweert dat haar huisdokter (44) uit Merksem met haar geld aan de haal ging. De dokter ontkent alle beschuldigingen. De vrouw schakelde een privédetective in en die installeerde een verborgen camera. Volgen de dokter gaat het om een wraakactie omdat hij niet was ingegaan op haar avances.

Eerst en vooral, de beelden die Marie-Thérèse Horemans uit Brasschaat in handen heeft: De vrouw ligt in het achteraan in beeld op een massagetafel, klaar om een inspuiting te krijgen. De huisarts is zich aan het voorbereiden en neemt ondertussen haar zwarte portefeuille van de tafel. Terwijl hij met de vrouw aan het praten is neemt hij geld uit haar portefeuille, telt het en steekt het in zijn zak.

De vrouw beweert al langer te vermoeden dat er iets aan de hand was. Eerder dit jaar was er na een doktersbezoek 300 euro uit de portefeuille verdwenen. Ze dacht verward te zijn, maar na een volgende bezoek zou er terug geld verdwenen zijn. De vrouw schakelde haar buurman, een privédetective, in en die installeerde een verborgen camera. Een eerste poging om beelden te maken mislukte. Wel verdween er opnieuw geld, 500 euro.

Eerder deze maand, op 13 juni, kon de camera wel het een en ander registreren. Nog dezelfde avond diende de vrouw klacht in bij de politie.

De beschuldigde arts meent dat het gaat om een wraakactie omdat hij niet zou zijn ingegaan op de avances van de vrouw. Hij zegt dat hij de patiënte geld had geleend en dat toen uit haar portemonnee heeft genomen, op vraag van haar.

Wie gelijk heeft en wie hier liegt, dat zal de toekomst moeten uitwijzen. We geven u alvast de beelden van VTM nog even mee. Die zijn terug te vinden via deze link.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.