Stem op het Stroboerenbier

Brouwland, een leverancier voor producten om zelf bier of wijn te produceren, organiseert een biercompetitie. Deze Brouwland Biercompetitie is een educatieve wedstrijd waarin hobbybrouwers in teams van 4 tot 8 volwassenen tegen elkaar strijden. Dit jaar is deze nationale competitie al aan haar derde editie toe. Deelnemers moeten hun eigen hobbybier brouwen en maken zo kans op de hoofdprijs, 500 L van het eigen bier gebrouwen door een professionele brouwerij. De finalisten worden bekend gemaakt tijdens eenslotevent op 31/08/2012.

Deelnemers aan de biercompetitie kunnen extra punten verdienen met een wedstrijd rond het etiket. Op Facebook kan iedereen stemmen voor het beste etiket. De ploeg met de meeste stemmen krijgt extra punten.

Aangezien er ook een Merksems biertje meedoet aan de competitie wil Het Stroboerke oproepen om te stemmen op dit “Strobier”. Stemmen kan op deze Facebookpagina.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.