Listige winkeldiefstal

In grootwarenhuis Colruyt aan de Groenendaallaan probeerden gisterenmiddag rond 15.51 uur twee verdachten van 21 en 23 jaar aan de haal te gaan met enkele USB-sticks, een geheugenkaart en een draadloze muis.

Een winkelinspecteur zag dat de twee mannen hun karretje hadden volgeladen met wasproducten. In de ruimte ertussen verstopten ze hun buit en haalde die uit de verpakking. De goederen staken ze in hun ondergoed. Toen de twee de kassa wilden passeren zonder karretje, kon de winkelinspecteur hen tegenhouden en begeleiden naar een aparte ruimte. Daar gaven ze de feiten toe en haalden de buit opnieuw tevoorschijn.

De politie nam de twee mee naar het politiekantoor.

Bron Lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.