Brand Deurne

Deze ochtend is een zware magazijnbrand ontstaan bij verhuisfirma Gosselin in Deurne in de industriezone net aan de overkant van het Albertkanaal. De brand is momenteel volledig onder controle. Maar zolang er nog rookontwikkeling is, dienen omwonenden en andere bedrijven in de buurt wel nog ramen en deuren gesloten te houden. De stroomtoevoer in de buurt werd ondertussen ook grotendeels hersteld. Tevens is het scheepvaartverkeer weer vrijgegeven. Er vielen geen gewonden.

Bij logistiek bedrijf Gosselin, aan de Belcrownlaan woedde sinds deze ochtend een zware brand. De brandweer kwam met 12 wagens ter plaatse maar het duurde tot rond het middaguur om de brand onder controle te krijgen. Het gemeentelijke rampenplan ging van kracht en het scheepvaartverkeer werd preventief gestremd. De stroomtoevoer naar grote gebieden van Deurne, Wijnegem, Oelegem, Wommelgem, Ranst en Zandhoven werd preventief stilgelegd omwille van een hoogspanningskabel naast het bedrijf.

Dankzij enkele omleidingen kon distributienetbeheerder Eandis ging de helft van het getroffen gebied opnieuw van stroom voorzien.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.