Brand Klaverbloemstraat

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een gezin door de grootouders gered uit een brand in de Klaverbloemstraat. De grootouders wonen daar samen met hun dochter, schoonzoon en kleindochter.

Omstreeks 3u kwamen de grootouders thuis en bemerkten rookontwikkeling in de logeerkamer. De grootvader probeerde de brand nog te blussen, maar dat mocht niet baten. Ze maakten hun dochter en haar gezin wakker en konden de woning nog tijdig verlaten. De schoonzoon had minder geluk, hij moest naar het dak vluchten.

De hulpdiensten waren snel ter plaatsen en konden de man uit zijn benarde positie bevrijden. De slachtoffers werden overgebracht naar het Sint-Vincentiusziekenhuis voor verzorging van hun ademhalingsproblemen. Ze mochten het ziekenhuis inmiddels al verlaten. De grootouders werden bij familie opgevangen en ondersteund door slachtofferzorg.
Onderzoek moet uitwijzen wat de brand veroorzaakt heeft. De brandweer kon de woning niet meer redden, ze is volledig uitgebrand.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.