Tot Straks geen restaurant meer

Update : Sinds juli 2018 is Tot Straks opnieuw geopend. Meer informatie kan u terugvinden op de nieuwe website www.tot-straks.be.

Het Merksemse restaurant Tot Straks, reeds 27 jaar een vaste waarde op de Bredabaan, sluit na 1 januari 2014 haar resataurantdeuren. Vanaf 2 januari zal het restaurant enkel nog te boeken zijn voor allerhande feestjes (bedrijfsfeest, familiefeest, verjaardag, jubileum, pensioen… ). Tevens kunt u het team inhuren voor de catering wanneer u thuis een feest organiseert. Dit werd door het restaurant gemeld op haar Facebookpagina. Het restaurant bedankt ook alle trouwe restaurantbezoekers van de afgelopen 27 jaar.

1 comment on “Tot Straks geen restaurant meer

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.