Verdachte van gsm-diefstal gevat

Gisterennamiddag, rond 14.50 uur, werden op de Wapper drie jonge vrouwen РJapanse toeristes Рaangesproken door een groepje jonge gasten. E̩n van de vrouwen stond op dat ogenblik met haar gsm in de hand. E̩n van de jongens greep naar die gsm, trok hem uit haar handen en alle vijf de jonge kerels zetten het op een lopen. Het slachtoffer liet zich echter niet zo maar doen. Ze ging achter de jongen met de gsm aan. Die kwam tijdens zijn vlucht ten val waardoor het slachtoffer, samen met enkele omstaanders, erin slaagde hem in bedwang te houden tegen de grond.

De politie was snel ter plaatse. De verdachte (17 jaar uit Merksem) werd gearresteerd en overgebracht naar het politiekantoor. Het slachtoffer (22) kreeg haar gsm terug. Ze had schaafwonden aan de handen maar ze had geen onmiddellijke verzorging nodig.

De verdachte bekende later de feiten. Hij bleef gearresteerd en is vanmorgen voorgeleid op de Jeugdrechtbank. Zijn vier kompanen worden opgespoord.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.