Geparkeerde wagens beschadigd – verdachte opgepakt

In de nacht van dinsdag op woensdag, rond 2 uur, stond de bestuurder van een Toyota te wachten aan het rode licht op de Bredabaan. Een onbekende man die op de trambedding liep kwam tot bij de wagen en hij stampte de zijspiegel stuk. Het slachtoffer belde de politie en hij bleef de verdachte in de gaten houden.

De vandaal, een man van 23 jaar die duidelijk boven zijn theewater was, werd door de inspecteurs opgepakt aan de Oude Barreellei. Hij werd overgebracht naar het politiekantoor waar hij zijn roes mocht uitslapen.

Tijdens het onderzoek bleek dat de verdachte tijdens zijn traject acht geparkeerde wagens en wegsignalisatie (geplaatst voor de wegwerken op de Bredabaan) had beschadigd. De verdachte werd inmiddels verhoord. Hij gaf een zeer onsamenhangende uitleg over wat er was gebeurd. Hij zal later de rekening gepresenteerd krijgen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.