Eynatten – OLSE 24 – 27

4 punten wedstrijd.

Voor de tweede keer op rij stond OLSE voor de opdracht van te moeten winnen. Mochten we vorige week nog een misstap maken dan moest er vandaag sowieso gewonnen worden.

Een hardwerkend OLSE in verdediging met Jasper Mendes als secuur sluitstuk en 2 keer 10 minuten indrukwekkende aanvalsgolven waren voor OLSE voldoende om de punten mee naar Merksem te brengen. De stress speelde OLSE wel parten en af en toe hervielen we dan ook in het holderdebolder handbal van vorige week en zo kon Eynatten de rekker toch steeds weer aanhalen en in het spoor van OLSE blijven. Dirk Claessens en Sander Gebruers wisten aanvallend het doel staan en zo kwam er een 12 – 14 als ruststand op het scorebord.

Een schitterend verdedigend OLSE waarin iedereen zijn taak goed volbracht hield de Oostkantonners op veilige afstand. Bij vlagen hebben we heel gedisciplineerd gespeeld dixit Lars Bertels en tegen de mandekking op Kristof Van Wesemael hadden we ditmaal wel een antwoord klaar. Dit resulteerde zelfs in enkele pareltjes van doelpunten. Als dan in de tweede helft ook Johannes Verhoeven zijn sterke arm terug vond kon Eynatten het schudden.

De 2 punten gingen verdiend mee de bus op en de achtste plaats in de rangschikking, met de daaraan verbonden 3 punten bonus in de play-down,kan ons bijna niet meer ontglippen. Een prachtig resultaat na enkele weken van hard werken.

OLSE: Dirk Claessens 7,Johannes Verhoeven 6,Kristof Van Wesemael 4,Sander Gebruers 4,Jos Riské 2,Tom Hens 2,Yannick De Hert 1,Wim Verhaegen 1,

Eynatten: Schroeder 4,Düttle-Krstev-Vandeberg 3,De Bruecker-Jansen-Mengelers-Schauff 2,Brülls-Lück-Denert 1

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.