OLSE Merksem – Beyne 26 – 26

Een regelrechte degradatietopper met de achtste plaats als inzet.

Beyne schoot het beste uit de startblokken en zette OLSE dadelijk op achtervolging 0 – 2 na 5 minuten. Kristof Van Wesemael en Dirk claessens dachten er anders over en OLSE ging op en over Beyne naar 6 – 3 na 10 minuten. De 10 minuten die nu volgden waren niet echt de meest succesvolle van OLSE een resem gemiste kansen liet Beyne toe om opnieuw het heft in handen te nemen en na 20 minuten wezen de bordjes 8 – 11. Naar het rustsignaal toe sloop OLSE via Stijn Sterck langzaam terug dichterbij en we gingen rusten met een 12 – 13 stand.

De pauze had OLSE duidelijk goed gedaan en we gingen op en over Beyne 15 – 13 en we waren nog niet eens 3 minuten ver. Wie nu dacht dat OLSE definitief vertrokken was kwam bedrogen uit. Beyne zette de situatie recht 15 – 15 na 5 minuten en ze knalden ineens door naar 16 -20 na een kwartier. Nu was het de beurt aan OLSE om een versnelling hoger te schakelen en 4 minuten voor tijd wezen de bordjes onder impuls van Sander Gebruers 25 – 22 in het voordeel van de geel blauwen. Hoe Sander zich ook weerde, ook hij kon niet beletten dat Beyne met een puntje ging lopen 26 – 26 na 30 minuten.

Al bij al zette OLSE een grote stap naar de achtste plaats en de daaraan verbonden 3 punten voorgift om aan de Play – downs te beginnen.

OLSE: Kristof Van Wesemael 5,Johannes Verhoeven 4,Dirk Claessens 4,Stijn Sterck 4,Mats De Coster 3,Wim Verhaegen 3,Sander Gebruers 2,Tom Hens 1.

Beyne: Danse 7,Dolce 5,Thoelen 4,Geradon 4,Vladescu 3,Apa 2,Lurkin 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.