Brand van vrijdag misschien door sigaret

De politie gaat er op dit moment van uit dat de brand op de Bredabaan van vrijdag veroorzaakt zou zijn door een sigaret. Vermoedelijk zou één van de bewoners met een sigaret in slaap zijn gevallen. Ondertussen is er al meer informatie over de slachtoffers. Bewoner Mike Clauw (36) heeft de brand niet overleeft en zijn medebewoner Ian Hendrix (25) die nog via het balkon naar een andere flat kon vluchten werd in kritieke toestand naar het naar het ziekenhuis gebracht, waar hij in een kunstmatige coma wordt gehouden.

Bij de 3 andere gewonden waren een moeder en een kind. Volgens de sociale media zou het kind alvast het ziekenhuis hebben verlaten

In de loop van vrijdagavond konden de bewoners van het appartementsgebouw terug naar huis. Eén gezin, dat naast het uitgebrande appartement woont, kan nog niet terugkeren.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.