Neerpelt – OLSe 42 – 30

Een onthoofd OLSE moest voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie naar Neerpelt. Met een voltallige ploeg is dat reeds een zware verplaatsing maar zonder Jos Riské en Kristof Van Wesemael beiden gekwetst en met een niet op volle kracht spelende Sander Gebruers en Tom Hens beide herstellende van vroeger opgelopen kwetsuren zou dit helemaal een loodzware opdracht worden.

Neerpelt begon sterk en liep na  10 minuten uit tot 9 – 2. OLSE herpakte zich en weerde zich sterk, zo konden ze onder impuls van Dirk Claessens en Yannick De Hert gelijke tred houden tot aan de rust 20 – 12.

De tweede helft was een copy van de eerste, alweer liet OLSE zich in de eerste 10 minuten in de lure leggen 26 – 15 om daarna via Tom Hens, Johannes Verhoeven en een raak schietende Yannick De Hert de schade nog binnen de perken te houden. Eindstand 42 – 30.

OLSE heeft in de competitie het beoogde doel bereikt de vierde plaats om aan de Play downs te beginnen. Met vallen en opstaan hebben we hier en daar leergeld betaald maar dit hadden we niet anders verwacht. Nu hebben we 2 weken de tijd om alle kwetsuren echt achter ons te laten en toe te werken naar de start van de Play – downs. En zo moeten we dan ons uiteindelijke doel van dit leerjaar het behoud in de eerste nationale afdeling kunnen verwezenlijken.

OLSE: Yannick De Hert 7,Dirk Claessens 6,Johannes Verhoeven 6,Tom Hens 3,Mats De Coster 3,Joost Vanderhallen 2,Sander Gebruers 1,Wim Verhaegen 1,Sten Dielen 1.

Neerpelt : Van Den Hoedt 9,Hoefnagels 8,Somogyi 6,Sporen 5,Qerimi 5,Winters wout 5,Habraken 3,Winters 1

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.