Gymnastiekland

Op woensdag 3 april werd Gymhal Terlinden een GYMNASTIEKLAND voor alle leerlingen van het eerste leerjaar van alle onderwijsnetten uit het district Merksem.

Al meerdere jaren is Klimop RT Merksem organisator van dit gebeuren in samenwerking met de Stichting Vlaamse Schoolsport. De maxitrampolines, de fasttrack, de ongelijke brug, het touwenparcours en al die andere turntoestellen werden opgesteld om de kinderen te laten kennismaken met de turnsport.

Liefst 125 kinderen maakten gebruik van dit aanbod ondanks de concurrentie van de Vlaamse buitenspeeldag! Alle leerlingen bewogen volop en met veel enthousiasme door de Gymhal. Ook de leerkrachten en de vrijwillige medewerkers van de club hadden duidelijk plezier aan zoveel ongedwongen inzet.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.