Opnieuw een Duveltjesstoet

Voor het eerst in vele jaren, gaat er op zaterdag 26 april weer een Duveltjesstoet uit in Merksem. Het Duveltjescomité en carnavalsvereniging De Deugniet sloegen de handen in elkaar en zorgen ervoor dat Merksem weer een traditionele Duveltjesstoet kan presenteren.

Na jarenlange stilte kan u op zaterdag 26 april weer genieten van een Duveltjesstoet in Merksem. In het verleden was het de buurt Duvelshoek in de wijk Oud-Merksem die deze stoet organiseerde.

Het Duveltjescomité en de carnavalsvereniging Den Deugniet blazen dit evenement nieuw leven in en met succes; niet minder dan twintig praalwagens en zeven muziekbands nemen deel, waaronder twee verenigingen uit Oud-Merksem.

Vanaf 13 uur worden de praalwagens opgesteld in de Borrewaterstraat ter hoogte van de school ‘De Luchtballon’. Om 14 uur vertrekt de stoet met als parcours: Sint-Bartholomeusstraat – Bredabaan – Groenendaallaan – Gildestraat – Terlindenhofstraat – Kroonplein – Speelpleinstraat – Rodeloopstraat – Laarsebaan – Houthulststraat – Kluizeveldenstraat – Stella Marisstraat – Gildestraat – Minister Delbekelaan – Bredabaan – Sint-Bartholomeusstraat.

Om 20 uur gaat er een verkleed bal door in Zaal Bart, Sint Bartholomeusstraat, Merksem. Iedereen is natuurlijk van harte welkom. DJ Ludo zorgt voor de nodige muzikale ambiance en de best verklede, de schattigst verklede en het mooist verklede koppel winnen een prijs!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.