CSM Benelux verkoopt Merksemse vettenfabriek

CSM Benelux verkoopt haar productiefaciliteit in Merksem aan het Zweedse AarhusKarlshamn (AAK). In de fabriek worden bakkerijvetten voor België, Nederland en Frankrijk geproduceerd. Er werken circa 100 mensen, en de omzet bedraagde in 2013 circa 97 miljoen euro.

Aan de verkoop van de vettenfabriek wordt een lange termijn overeenkomst gekoppeld voor de productie van margarines, melanges, boter en vetten voor het ambachtelijk kanaal. Daarnaast zal AAK de verkoop en leveringen van alleen deze producten aan industriële klanten van CSM overnemen. AAK neemt de productie van alle merken zoals Debco, Trio, St. Honoré en Granbeur over, die CSM zal blijven vermarkten

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.