Nieuwjaarsreceptie district Merksem

Naar jaarlijkse traditie, nodigt het districtsbestuur van Merksem ook dit jaar alle inwoners uit op een gezellige eindejaarsreceptie ! Deze gaat dit jaar door op zondag 21 december 2014 op het Sint Fransiscusplein, van 11 tot 14 uur.

Op vertoon van de uitnodiging die afgelopen weken in alle Merksemse bussen viel, krijgt u zoals gewoonlijk 2 gratis consumpties. De opbrengst van de overige consumpties gaat naar een goed doel. Dit jaar is dit het Merksemse brandwondencentrum Oscare vzw. Deze organisatie zamelt geld en speelgoed in om kansarme kinderen in Antwerpen ook van leuk speelgoed te voorzien.

Iedereen is welkom voor een drankje en een gezellige babbel. Samen kan er dan ook al getoast worden op 20145 !
Op zondag 21 december klinken de Merksemnaars al op het nieuwe jaar tijdens de eindejaarsreceptie, die dit jaar doorgaat op het Sint-Franciscusplein. Alle inwoners werden persoonlijk uitgenodigd door het districtsbestuur. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar het goede doel.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.