Gratis wifi in seniorenlokaal Distelhoek

Het Merksems districtsbestuur zet in op digitale dienstverlening en communicatie. Om zoveel mogelijk mensen op het digitale spoor te zetten, kunnen senioren voortaan terecht in het ontspanningslokaal Distelhoek voor gratis wifi.

Al jaren worden er voor senioren gratis computercursussen ingericht in het district Merksem. Om ervoor te zorgen dat zij de theorie nog meer in de praktijk omzetten, wordt er in het kader van e-inclusie gratis wifi voorzien in het ontspanningslokaal Distelhoek (Oortbroek 3, aan het vernieuwde recreatiedomein).

Er kan op werkdagen, telkens van 13 tot 17 uur gratis gesurfd worden met smartphone of tablet. Op die manier levert het districtsbestuur nogmaals een bijdrage aan de digitalisering van de senior.

Voor meer informatie kan u terecht bij de seniorenconsulent op het nummer 03 338 73 21 of via senioren.merksem@stad.antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.