Rioleringswerken tussen Minister Delbekelaan en Gyselsstraatje

Op woensdag 14 januari 2015 worden er bijkomende rioleringswerken uitgevoerd in het gedeelte Bredabaan tussen Minister Delbekelaan en Gyselsstraatje. De Bredabaan tussen Minister Delbekelaan en Gyselsstraatje wordt hiervoor afgesloten voor alle verkeer, ook plaatselijk verkeer is die dag niet mogelijk. De omleiding loopt via de Houthulststraat.

Rioleringswerken

Volgens planning start de aannemer in de week van 12 januari 2015 met bijkomende rioleringswerken in het gedeelte Bredabaan tussen Minister Delbekelaan en Gyselsstraatje. Hiervoor wordt op woensdag 14 januari 2015 de Bredabaan tussen Minister Delbekelaan en Gyselsstraatje ook afgesloten voor plaatselijk verkeer aan de pare zijde. De omleiding voor één dag loopt via de Houthulststraat. De andere dagen van deze week wordt er gewerkt zonder dit gedeelte van de Bredabaan af te sluiten voor plaatselijk verkeer.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.