Werken in Merksem

Aanplanting bomen Bredabaan

Vorig plantseizoen werden er al heel wat nieuwe bomen geplant op de Bredabaan. In maart worden de nog ontbrekende bomen geplant zodat de volledige Bredabaan een aangenaam, groen uitzicht krijgt. De werken duren heel de maand.

Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer vanaf donderdag 3 maart met het planten van de bomen. Er worden bomen langs de rijweg en op de tram- en bushaltes geplant. De aannemer werkt tegen het verkeer in, richting Brasschaat.

Tijdens deze werken geldt er een parkeerverbod op de Bredabaan vanaf Du Chastellei tot Rustoordstraat en tussen de huisnummers 500 en 530. Naargelang de werken vorderen verkleint het parkeerverbod.

De bomen worden voor het planten gestockeerd op de parkeerstroken. Via een mobiele werf worden ze in het boomvak geplant. Tijdens deze werken wordt het verkeer tijdelijk over de tram- busbaan geleid. Na het planten van de bomen worden de boomroosters en korven geplaatst. Daarna worden de parkeerplaatsen terug vrij gegeven.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.